Wij verkopen katten- en hondenvoer van Meadowfield. Extra grote zakken voor een extra lage prijs. Deze kunt u bij ons thuis ophalen op een tijd dat u schikt. Wij kunnen het uiteraard ook meteen thuis afleveren als wij uw hond komen ophalen voor de hondenuitlaatservice. Als u daar gebruik van maakt natuurlijk.

Goed, beter, best

In alle kwalificaties en onderzoeken komen de producten van Meadowfield als beste uit de bus. Dat is logisch als u naar de samenstelling kijkt. Bij Meadowfield word uitsluitend vlees gebruikt als eiwitbron. Alle producten zijn natuurzuiver. Er worden geen synthetische anti-oxydanten toegevoegd en dankzij Omega 3 en Omega 6 ziet u de gezondheid van uw dier af. Niet voor niets is Meadowfield de belangrijkste leverancier van een zeer groot aantal dierenartsen en instituten voor hoog gekwalificeerde opleidingshonden.

Wat maakt Meadowfield bijzonder?

Alle Meadowfield producten hebben een unieke samenstelling. Dat is de reden dat wij voor dit merk kiezen. Het is verantwoord hondenvoer en daar houden wij van.

 

  • Eiwitten, energie en mineraalgehaltes zijn volledig in evenwicht met de behoeftes van hond of kat. Het is complete voeding, er is niets anders meer nodig.
  • Er worden géén dierlijke restproducten in verwerkt, er wordt uitsluitend vlees als eiwitbron gebruikt.
  • De zuiverheid van de grondstoffen en toevoeging van tocopherolen (natuurlijke vitamine E) zorgt voor uitstekende houdbaarheid.
  • Uitsluitend natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen.
  • Doordat onze granen vooraf zijn geëxpandeerd is het zetmeel goed verteerbaar. Ook de overige grondstoffen hebben een zodanige behandeling gekregen dat er een hoge verteerbaarheid is bij hond of kat. Dat zorgt voor een gezonde, stevige ontlasting.
  • Meadowfield producten zijn door hun unieke samenstelling geschikt voor alle honden en katten in elke leeftijdsfase en alle gewichtsklassen.

Hondenvoer

Kattenvoer

Heeft ook een of meerdere katten? Ook dan hebben we het ideale, meest uitgebalanceerde voer van dezelfde superkwaliteit.