Robli Hondenuitlaatservice heeft jarenlange ervaring in het omgaan met honden. Meer dan 25 jaar geleden zijn wij begonnen met honden trainen. Een leuke hobby waar wij iedere dag nog met veel plezier mee bezig zijn.

Al vijf jaar lang laten wij met veel plezier en liefde honden uit Barendrecht uit in een heerlijke rustige natuurlijke omgeving van ongeveer drie hectare. De honden worden uitgelaten op een groot eigen terrein waar de honden los mogen en kunnen lopen. Het terrein is volledig afgesloten, dus de honden komen ook geen vreemde honden tegen.

Uw hond wordt bij u thuis in Barendrecht opgehaald en uiteraard, na een wandeling van minstens een uur, weer netjes thuis afgezet.

De Hondenuitlaatservice bus

Wij beschikken over een bus waarbij voor iedere hond een aparte transportkooi ingebouwd is. Zo kunnen wij de veiligheid van uw hond garanderen tijdens de rit naar het terrein en weer terug. Wij streven ernaar om de route zo kort mogelijk te houden zodat uw hond niet lang in de transportkooi hoeft te zitten.

Zowel aan de lijn als los

Bij ons lopen de honden normaal gesproken los. Zo kunnen de honden vrij genieten van de heerlijke natuurlijke omgeving die ons terrein te bieden heeft.

Als uw hond voor het eerst mee gaat, wordt die eerst aan de lijn gehouden zodat die kan wennen aan de andere honden. Ook jonge pups beginnen aan de lijn zodat zij beter te begeleiden zijn.

Mocht u het fijner vinden dat uw hond de gehele wandeling aangelijnd is, is dat uiteraard mogelijk. U kunt dit altijd aangeven. We gebruiken voor de aangelijnde honden een lange looplijn.

Andere honden

Tijdens de wandeling gaan per dag ongeveer tien honden mee. Er zijn meerdere honden, waaronder onze eigen honden, die dagelijks mee gaan. Zij zijn de vaste kern van de groep en bieden duidelijkheid. De honden zijn van elk denkbaar formaat, van Jack Russell tot Duitse herder. Voor de honden maakt het formaat niet uit. Klein of groot, ze zijn gewoon hond.

U kunt altijd meegenieten

Tijdens de dagelijkse wandelingen maken wij foto’s. Deze plaatsen we dagelijks in de besloten Facebook groep Robli Hondenuitlaatservice. Zo kunt u de wandeling altijd terugkijken en zien hoeveel uw hond geniet. We zullen nooit zonder uw toestemming een foto van uw hond gebruiken voor commerciële doeleinden.

In overleg kunt u ook zelf een dag mee met de wandeling. Zo kunt u ook zelf genieten van de omgeving en de heerlijke wandeling.

Na een uur lang snuffelen, rennen en spelen zijn de honden goed uitgelaten. De energie is op en de indrukken moeten verwerkt worden. Er moet keihard geslapen worden als ze weer thuisgebracht zijn!

Tarieven

1x per week
per maand
€45
á €11,25
Neem contact op
2x per week
per maand
€86
á €10,75
Neem contact op
3x per week
per maand
€123
á €10,25
Neem contact op
4x per week
per maand
€156
á €9,75
Neem contact op
5x per week
per maand
€185
á €9,25
Neem contact op

Waar wacht u nog op?

[pirate_forms]